Bezoeken

't Oed Koaskot - Boeren in de Moeren

Het bezoek aan De Moerenaar is drie-ledig en resulteert steeds met het proeven van onze ambachtelijke kazen. Kaas is natuurlijk het thema bij uitstek maar ook de landbouw en de geschiedenis van de streek wordt belicht in de educatieve belevingsruimte 't Oed Koaskot. De landelijke omgeving, de situering van De Moeren aan de grens met Frankrijk inspireert de kaasmakers Dewicke steeds opnieuw naar nieuwe smaken.

In de degustatieruimte kunnen maximum 60 personen plaats vinden.  In de degustatieruimte kan u na reservatie terecht.  Reserveren kan online hieronder of via kaasmuseum@demoerenaar.be.


Reserveer je bezoek nu


Hoevewinkel Kaasboerderij De Moerenaar

Onze hoevewinkel heeft naast het gamma eigen kazen en dat zijn er heel wat, nog allerlei ander lekkers aan te bieden. De meeste producten zijn ook gelinkt aan onze  zuivelhoeve en zijn melkvee. Daarnaast zijn fruitsappen, heerlijke confituren, honing, ambachtelijke bereide chocolade en enkele biologische wijnsoorten, zelfs advocaat... en nog veel meer  terug te vinden op de schappen van de sfeervolle ingerichte shop.
 

Alle degustatie- en groepsbezoeken worden steeds vastgelegd na afspraak en online via de keuze-knoppen hierboven:
058 299 149 of 0478 951 731