Bezoeken

Ontdek DE MOEREN ( in Veurne), op het grensland van de Westhoek en het noorden van Frankrijk, met je familie en vrienden, als aanvulling op je verblijf aan de Westkust of als ontdekkingstocht door de rust en weidse natuur van dit historisch landschap.

De kaasboerderij DE MOERENAAR, van Lieven Dewicke en Tine Denoo, biedt u de mogelijkheid om het historisch belang  van DE MOEREN te ontdekken in een uniek belevingscentrum: “ ’t Oed Koaskot “.

Tine en Lieven bieden je de mogelijkheid  een blik te werpen in de werking van een modern melkveebedrijf, gekoppeld aan een moderne kaasmakerij en hoevewinkel.

In de degustatieruimte kunnen maximum 60 personen plaats nemen na reservatie.  

Reserveren of extra informatie vind je  hieronder of via mail naar Tine : kaasmuseum@demoerenaar.be.


Reserveer je bezoek nu


Hoevewinkel Kaasboerderij De Moerenaar

Onze hoevewinkel heeft naast het gamma eigen kazen en dat zijn er heel wat, nog allerlei ander lekkers aan te bieden. De meeste producten zijn ook gelinkt aan onze  zuivelhoeve en zijn melkvee. Daarnaast zijn fruitsappen, heerlijke confituren, honing, ambachtelijke bereide chocolade en enkele biologische wijnsoorten, zelfs advocaat... en nog veel meer  terug te vinden op de schappen van de sfeervolle ingerichte shop.
 

Alle degustatie- en groepsbezoeken worden steeds vastgelegd na afspraak en online via de keuze-knoppen hierboven:
058 299 149 of 0478 951 731

 


Mede door de steun van onderstaande partners is het belevingscentrum ’t Oed Koaskot een uniek trefpunt geworden.